Az elmult egy het alatt minden nap ugy voltunk egyutt hogy a parom kiszallt elelvezett es rogton visszatette es folytattuk.Nem torulte meg semmivel.A peteeresem 3 napja volt.Igy bejuthatott elegendo spermium?esetleg volt vki ski konkretan igy Lett terhes?Koszonom a valaszt.
Gondolom ritka aki azon remeg hogy mikor lesz terhes,és mégse csinálja rendesen....
A válaszokat meg töröltesd nyugodtan!Mert erre a kérdésre nincs értelmes válasz...
2014. aug. 9. 16:35
12/26 anonim válasza:
Különleges csajszi
Reméled hogy úton van a baba,tehát már késik?Vagy mostanában várod a havid?
Mert ha így van akkor a hasad még nem nőhet.Egy 4 hetes terhesség ahol még csak 1 pár mm-es petezsák van nem okoz hasnövekedést...
2014. aug. 9. 16:37
13/26 anonim válasza:
Na ebből is látszik mennyi buta ember van..... nő a hasa... stb...
2014. aug. 9. 16:39
14/26 anonim válasza:
kinek nő a hasa?
10* olvastam át nem látom h. bárki azt írta volna h. nől a hasa!?
2014. aug. 9. 16:46
15/26 anonim válasza:
7es válaszoló írta idézem meg mintha nőne is a hasam..
2014. aug. 9. 16:47
16/26 anonim válasza:
Utólsó mondtata volt különlegescsajszinak..:)
2014. aug. 9. 16:48
17/26 anonim válasza:
ja már látom köszi!
2014. aug. 9. 16:52
18/26 anonim válasza:
Nincs mit..
2014. aug. 9. 16:53
19/26 Különlegescsajszi válasza:
16:37 Te nem is tudtad,hogy valakinek terhesen is megjöhet ??:D Vannak olyan kismamák például,akik végig vérzik az egész terhességüket,úgyhogy nem ez a mérvadó,és nem is erről volt szó.! Meg ha már ilyet olvasol tudj róla,hogy biztos nem a kisujjából szopja,aki olyat írt,amit olvastál !! Valamint olyat sem írtam,hogy még olyan kicsi lenne a terhességem , akkor mégis honnan tudod ? Ne kötözködj,mert DáDá:)) Egyébként jó pletyka tárgya lettem így hirtelen..Pff..-.-
2014. aug. 9. 18:37
20/26 anonim válasza:
Csak tudjál róla Csajszi NAGYON RITKA ,hogy terhesen megjön valakinek.És ha meg is jön akkor is gyengébben mint szokott...
Ha meg már a hasad is nő akkor mért nem csinálsz tesztet vagy mész orvoshoz?
Vagy már érzed,hogy mozog? :D
Amúgy nem kötekedésből írtam,de olvasd már vissza hogy félreérthetően írtál emiatt "röhögnek" rajtad...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!