Teherbe eshettem?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A párommal dolgozunk a babán :)
Tudom mikor van ovulációs folyásom,olyankor teljesen átlátszó nyálkás és bőséges,de ez mindig csak pár napig van.Ráadásul pont akkor is sikerült párszor együtt lennünk,mikor ovulációm volt :)
Jövőhét végére várom a menstruációm,de már most feszülnek a melleim,illetve puffadok stb.
Nem tudom,hogy ezek a tünetek inkább menstruáció gyanúsak vagy baba gyanúsak.
1 hete csináltam tesztet,de negatívak lettek.. :(
Akinek vannak tapasztalatai,azt nagyon szívesen várom.
2014. júl. 20. 13:31
1/2 A kérdező kommentje:
Kifelejtettem:
Januárban volt egy méhpolipom a méhszájamban,aminek következtében ki volt tágulva a méhszáj,akkor ha akartam volna se tudtam volna teherbe esni.
2014. júl. 20. 13:57
2/2 anonim válasza:
Szerintem várd meg a mensi esedékes napját,ha nem jön meg,akkor csinálj tesztet. Egy hete ha teszteltél,az még akkor se lett volna pozitív,ha összejött a baba. A tünetek,amiket írsz,lehetnek terhestünetek,meg lehetnek mensi előttiek is. Eddig volt ilyen mensi előtt? Amikor mi anno babát akartunk,nekem is más tünetek jelentkeztek mint általában a menses előtt,sose feszült a mellem pl de akkor igen,és azt hittem,hogy sikerült is a baba. De valószínűleg pont véletlenül abban a hónapban változtak meg a mensest jelző dolgok,mert baba nem volt,viszont ezután minden hónapban a vérzés előtt feszült a mellem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!