Mikor éreztétek a legkorábban a hányingert, mikor terhesek lettetek?
Figyelt kérdés
És több terhesség esetében, mindnél ugyanakkortájt kezdett jönni, vagy esetleg volt, mikor egyáltalán nem is volt hányingeretek, míg egy másik terhességnél meg erősen volt?2014. aug. 8. 15:40
11/14 anonim válasza:
6. héttől a 13. hétig, gyakran hánytam is.
12/14 anonim válasza:
6. héttől érzek émelygést, hányingert.
13/14 anonim válasza:
Első babánál (fiú) a 6., másodiknál (lány) a 3. héten, mensiidőpont előtt 3 nappal... :-p Mindkettőnél a 21. hétig tartott, 24 órában hánytam. Iszonyú volt. De volt a kettő közt 3 vetélésem, velük alig vagy egyáltalán nem voltam rosszul. Szóval ha lesz 3., akkor várni fogom azt a pár hónapnyi rettenetes okádást. Röhej, nem?
14/14 anonim válasza:
Utolsó! A mondandód vége nagyon vicces! :)
Egyébként én azt olvastam, hogy azoknál, akik hánynak, ritkábban fordul elő vetélés. Úgy néz ki, hogy lehet benne valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!