Ez lehetett beágyazódás vagy nem?
Akármi lehetett! Az a baj, hogy mikor az ember nagyon szeretne már babát, sokkal jobban odafigyel a testére ilyenkor, és minden kis apró furcsaságot megérez, amik máskor is vannak, csak nem vette eddig észre, mert nem figyelt.
Kedves kérdező! Tudom, milyen érzés ez! Szívből kívánom, hogy úgy legyen, ahogy szeretnéd, de sajos ezekből még nem lehet megmondani semmit!
Légy türelmes, és 11-én tesztelj, akkor kiderül! Ha esetleg nagyon nem bírod, akkor holnap megpróbálhatod, de ha negatív, akkor ne keseredj el, és próbáld szigorúan nézni, nem belemagyarázva! Nekem a második terhességemnél 12 nappal a peteérés után már nagyon-nagyon halvány pozitív volt a teszt, de van akinek még aznap, mikor meg kéne jönnie sem nagyon látni semmit, vagy csak nagyon-nagyon halványat!
Drukkolok! Majd írj 11-én!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!