Ki nem várja 8. -ára?
Figyelt kérdés
Izguljunk együtt!! :D2014. aug. 7. 17:11
12/22 gabriell88 válasza:
Háát nekem fáj a hasam,derékból, mint mielőtt megszokott jönni...sztem meg is fog.Ma teszteltem egy pillanatig halvány pozi volt, de eltűnt....
13/22 anonim válasza:
Amíg nem jön meg, addig van remény. Nekem ma egyszer elkezdett görcsölni a hasam, pont úgy mintha megjött volna, mentem is megnézni mi a helyzet, de még eddig nem jött. Bár még ma korai lenne. De nem tudom mi van. A derekam nekem is fáj most, de az lehet bármitől. Hát még reménykedek. :-) Drukkolok neked is. :-)
14/22 gabriell88 válasza:
Hát nem tudom, úgy érzem ez a hónap nem sikerült... de majd a következő.... Drukkolok neked :) reggeli pisiből teszteltél?
15/22 anonim válasza:
Még nem teszteltem. Szerintem még korai lenne, de én is úgy érzem, hogy most sem jött össze. :-(
Te teszteltél már?
16/22 anonim válasza:
Bocsánat, úgy értettem, hogy az előző teszt óta nem próbáltál e tesztelni. Nem jól írtam. :-) Totál zakkant vagyok ma. :-)
17/22 gabriell88 válasza:
nekem megjött 9.-én erős vérzéssel.de majd 5 nap múlva újra kezdjük.:) Sztem már lassan tesztelhetsz:) Drukkolok
18/22 anonim válasza:
Nagyon sajnálom.
Nekem még nem jött meg, de nem igazán érzek semmit. Kicsit fáj a cicim, meg fura izomláz szerű érzés van a hasamba. De lehet, hogy csak a mensi előjele. Majd kiderül. A teszttel még várok holnap vagy holnaputánig, ha addig nem jön meg.
19/22 anonim válasza:
Sajnos ma reggel nekem is megjött. Ez nem a mi hónapunk volt. :-( Új hónap, új remény. Sok sikert nektek is.
20/22 gabriell88 válasza:
Ne keseredj el, ez a hónap biztosan sikerül!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!