Hogyan viseltetek az idot ami a kozt telt el, hogy eldontottetek mind a ketten, hogy babat szeretnetek es hogy lett is? Volt mar valaki igy?
Én így voltam, egy évvel előbb akartam, mint a férjem. Akkor még nem volt a férjem, de esküvő már kitűzve, én úgy voltam, hogy jöhetne. Meg már megszakítással védekeztünk, mert nem volt baj, ha becsúszik. Sajnos nem csúszott :D
Rögtön az esküvő után kezdtünk próbálkozni, 7 hónapja. Egy missed ab volt, azóta semmi, egyszerűen nem jön. Na ez a várakozás sokkal rosszabb, mint mikor arra vártam, hogy a férjem is akarja.
Egyébként egy év nem sok, hamar elmegy. Tudom, hogy most soknak tűnik, de észre sem veszed, és el is telik :)
Èn kb 2 évet vártam szintén pajzsmirigy betegség miatt, 1évet vártam a mütétre (akkor váltottam munkahelyet és nem akartam 2hónap után táppénzre menni) , és mütét után még 1 évig vártunk hogy beálljon a hormon szintem,de nem így lett. Akkor elkezdtünk próbálkozni, és 3 hónap után sikerült teherbe esnem, nem is akartam elhinni hogy eljutottunk idáig,nehéz volt, de érdemes volt várni,és
most a kiságyban alszik a 6hetes fiam :) kitartást neked is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!