Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 21. Ciklus napon jobb illetve...

21. Ciklus napon jobb illetve bal petefészek szurkalas? Illetve nyomásérzés a méhben?

Figyelt kérdés
28-30 naposak a ciklusaim. Ez a masodik metes honap.
2014. aug. 6. 12:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
1,5 hónapja nekem is ez van (közben egyszer megjött 1 héttel korábban, mint szokott), de a szúrkálás azóta is előjön. Voltam orvosnál, azt mondta, hogy teljesen normális, akkor is, ha korábban nem volt ilyen tünetem.Az ultrahang alapján kizárta a cisztát és a gyulladást, és azt mondta, vagy hamarosan megjön, vagy terhes vagyok. Szóval ezen a ponton még eléggé kétesélyes. Nekem a teszt negatív volt. Nekem még sosem volt ilyen cikusom mint az előző, meg a mostani, a mellbimbóim is nagyon érzékenyek, szúrkál a petefészkeimnél, meg néha émelygek, de egyik sem komoly, vagy kibírhatatlan tünet. Lehet, hogy csak a baba akarása miatt produkálom őket. Drukkolok, hogy neked baba legyen a dologban! Majd írd meg, mi lett! Hanyadik dpo-n vagy? Tesztet csináltál?
2014. aug. 6. 13:28
 2/4 A kérdező kommentje:

Szia. Köszi, hogy írtál. Legalább nem vagyok ezzel egyedül...az a furcsa, hogy ovu teszt szerint 9-10. Napon volt pém de a jobb petefészek szurkálást a ciklus 13-15 napján éreztem . Tehát tanácstalan vagyok. És ebben a ciklusban nem eszleltem azt a bizonyos nyákot se

Nem tudom ez jelent e valamit... tesztelni bar korai de szerintem holnap fogok.

2014. aug. 6. 13:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Ja hát igen, akkor még korai nagyon a tesztelés, addigis azért ne ugrálj a sarkadra, és ne csinálj hasizomerősítő gyakorlatokat:)
2014. aug. 6. 15:28
 4/4 A kérdező kommentje:
Meg se fordult a fejemben :)
2014. aug. 6. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!