Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki járt úgy, hogy elhelyezkede...

Ki járt úgy, hogy elhelyezkedett egy jó munkahelyen és utána hamarosan terhes lett? Jó tudom, hogy innentől kezdve az kizárt, hogy visszavárjanak a babavárás után. De mégis hogy bántak veletek?

Figyelt kérdés
Lenne egy lehetőségem egy új helyre lemenni, ami sokkal jobb lenne mint a mostani. Anyagilag bejelentenek meg minden. Szakmailag is jobb, de mi gyúrunk babára. 3. baba lenne, de nagyon szeretnénk, és mostanában. Persze nem biztos, hogy azonnal összejön. De elvállalnám az állást. Nagyon gáz? Nem árultam zsákba macskát, mert nem kérdeztek rá konkrétan és még fiatal is vagyok. Mit tennétek? a mostani helyen nem akarok maradni az biztos, szóval máshol is ez lenne a helyzet, hogy babát akarunk, de ezt megmondani nyíltan nem fogom. A mostani helyemen a főnököm egy szemétláda. nagyon komoly a munkám és nem akar rendesen bejelenteni, mindig könyörgök a fizuért. Közben ha nem csinálom a munkám, akkor a cégnek annyi, mert nem pótolható azonnal a munkám, egy egyedi programmal dolgozom egy gyártó cégnek a programja, én is fél évig tanultam. Ezt tudja is főnököm, de eddig voltak még engedmények amiket adott, de nekem ezek most már nem kellenek, mert a gyerekeim már ovis és bölcsis. Szóval éppen itt az ideje a váltásnak.
2014. aug. 6. 10:34
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, aranyosak vagytok, hogy ennyien írtok, így kicsit megnyugodtam, hogy nem kell a két dolgot kizárni egymás mellett is működhet a dolog.
2014. aug. 6. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!