Én nem értem csak ezt az egészet?
Ha babát vársz a teszt kimutatja majd, illetve utána a dokival látjátok majd.
Szerintem a beágyazódást stb nem lehet megérezni, menstruáció környékén kezdődnek a tünetek, addig nem éreztem semmit, hogy terhes vagyok.
Ezt csak teszttel derítheted ki.
Nekem peteéréskor görcsöl, szurkál a hasam.
A beágyazódáskor állítólag hasonlókat lehet tapasztalni, valamint pecsételő vérzést vagy barnázást.
Mi anno a párommal 1-jén voltunk együtt. 6-ára írta a kalkulátorom a peteérést és éreztem is. Kicsit erősebbek voltak a görcsök és szurkálások, de akkor nem tulajdonítottam különösebb jelentőséget neki.
Később,kiderült, hogy akkor fogant a baba. :)
Szóval tesztelj, ha itt az ideje. :)
Első vagyok
Én mikor terhes lettem nem éreztem meg a peteérést meg beágyazódást. Nem barnáztam egyáltalán a ciklusban.
A teszt előtt jöttek a tünetek, de arra is a pozitív teszt után figyeltem fel, csak utólag tudom, hogy már előtte is volt, csak nem foglalkoztam vele.
Hidd el nagyon nagyon kevesen vannak akik megérzik hogy teherbe estek, az egyértelmű tüntek később jönnek, a pozitív teszt körül vagy még utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!