Nem értem magam!? Ovu teszt&középidős fájdalom?!
Tegnap este,majd kiszakadt a bal petefészkem pár órán keresztül,mem értettem,mert délután csináltam tesztet,nem volt pozi,majd csináltam a fájdalom miatt este is,ami szintén nem egyértelmű pozi(mondjuk ez a teszt nekem nem is szokott egyértelmű lenni,csak másnap látom,h sokkal halványabb)!az volt a 12.napom,ma a 13.napon is csináltam,ami talán erősebb,mint a tegnapi!Elméletileg a középidős fájdalom a tüszőrepedést vagy az az utáni időszakot jelenti!ha még mindig nem pzi a fájdalom után egy nappal sem a teszt,akkor hova ez a fájdalom!teljes káosz ez a téma!linkeltem az lh tesztjeim!
Köszönöm a válaszokat!!!!
Na ez is szépen meghatározza a középidős fájdalom lényegét,de akkor miért csak ma pozi a tesztem! ?Teljesen nem értem!
Köszönöm a válaszod!Hát a tanácsod sajna most már nem tudom megfogadni:)
A mai tesztem viszont már tényleg nega!12.13.napon együtt voltunk,meg hát ma is a 14én,biztos,ami biztos :))))
A katonáknak úgyis van idejük érni,mert kb mindig 24óra eltelik 2aktus között,meg hát csak 1kell :)!
Dokim azt mondta,hogy ezt a ciklust még megvárjuk és ha semmi,akkor megcsináljuk a petevezeték átjárhatóságit!:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!