Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lentebb leírt tünetek alapján,...

Tarnori kérdése:

Lentebb leírt tünetek alapján, mire számíthatok?

Figyelt kérdés
Június 25-én volt utoljára menstruációm. Azután, július 9-én a párommal volt egy együttlétünk, ami nem úgy "sült el" ahogy szokott... :) A mostani menstruációm nem jött meg, 1-2 napig volt hasfájás, ahogy szokott, de csak barna színű pecsételő vérzésem volt. Azóta furcsán megemelkedett a pulzus számom, 100-120 között van. Fejfájás is volt, és ma pedig ( ha jól számoltam akkor 5. hétben lennék ) ebédnél semmi gond nem volt, majd utána egy epres joghurttól teljesen rosszul lettem, hányinger fogott el, és utána borzasztóan voltam kb, 15 percig.

2014. aug. 3. 14:00
 1/9 anonim ***** válasza:
53%

hogy hogy mire számíthatsz?

kánikulában ne zabáld tele magad és ha háj a fejed akkor feküdj le pihenni....

ha meg az a kérdés, hogy terhes lehetsz-e akkor meg vegyél egy tesztet, pisilj rá és 5 perc múlva nézd meg. mi nem látunk át a méhedbe a monitoron keresztül.

egyébként meg ezek nem terhes tünetek

2014. aug. 3. 14:44
 2/9 anonim ***** válasza:
Akar lehetsz terhes is, csinálj tesztet :) mar ma is megcsinalhatod, ha terhes vagy kimutatja :)
2014. aug. 3. 15:03
 3/9 Gabi86 ***** válasza:
Az első válaszoló elég bunkó volt.nem kötelező minden kérdésre válaszolni amit itt kiìrnak.de én is azt javaslom hogy csinàlj egy tesztet és menj el orvishoz ő többet tud majd mondani mint mi.
2014. aug. 3. 15:07
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, igen csinálok már ma! Meg egyet majd holnap reggel is... Elvileg ha jól számoltam, akkor már most ugye 5. hétben lennék. Ilyenkor már illik kimutatnia a tesztnek nap közbeni vizeletből is a terhességet, ugye?
2014. aug. 3. 15:11
 5/9 anonim ***** válasza:

Igen,illik:)

Bármikor megcsinálhatod

2014. aug. 3. 15:46
 6/9 anonim ***** válasza:
Már ki kell mutatnia a tesztnek ha terhes vagy:) az első válaszolo tènyleg eleg bunko...sokszor az ilyenek miatt nem szivesen teszek fel kerdest, kitudja ki esik nekem valami ok nelkuli fusztracioja miatt...
2014. aug. 3. 17:12
 7/9 anonim ***** válasza:
Majd ird meg hogy mi lett.; )
2014. aug. 3. 17:13
 8/9 A kérdező kommentje:
Ez most negativ lett! :(
2014. aug. 3. 18:17
 9/9 anonim ***** válasza:
Akkor várj meg pár napot hátha pozi lesz, :) de lehet megjön addig..
2014. aug. 3. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!