Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jól értelmeztem az ébredési...

Bella169 kérdése:

Jól értelmeztem az ébredési hőmérséklet grafikonomat?

Figyelt kérdés

Olyanok segítségét szeretném kérni akik kicsit otthonosabban mozognak a témában.

Ez az ébredési grafikonom: [link]

Igyekeztem több helyen utána olvasni, de nem egyértelmű. Háromszor esett le jobban a hőm. (ezt jelöltem lila, zöld és keki karikákkal)

Az elsőt én korainak tartom és utánna nem volt látványos az emelkedés se. A ciklusom 31 és 39 nap között szokott ingadozni.

A zöld karikát tartanám a leg biztosabbra az ovura, ott szépen esett és nőt.

Viszont a keki karikánál is esett és nőtt nem keveset. Ott akkor mi van? spontán még egy peteérés?

2014. aug. 3. 09:48
 1/10 anonim ***** válasza:
a ciklus.hu sokkal jobb erre a célra ....26 cn volt az ovud....és ha megfogadsz egy komminikációs javaslatot hőgörbe elég lesz :) azon tudod jelölni az együttléteket a tüneteidet és a ciklus behuzza neked az ovut ( megjegyzem nem mindig jól) ha kell segítség az eligazodáshoz írj :)
2014. aug. 3. 10:00
 2/10 anonim ***** válasza:
volt egy próbálkozás a 24 cn-on is de mivel visszaesett így majd csak két nappal később repedt meg. Eléggé ugrál a hőd pm rendben, egyidőben méred, szájban ? Gyógyszert szedsz ? gondolok itt pm gyógyszer...stb. ?
2014. aug. 3. 10:03
 3/10 A kérdező kommentje:

A ciklus.hu-t pont ezért nem használom, mert nem pontos, plusz sajna nem tudok minden nap internetre felmenni így inkább gépen excel táblába csinálom. És ugyan úgy fel viszek minden adatot.

Gyógyszert nem szedek semmit, csak terhesvitamint. Nem volt semmi hőt befolyásoló tényező, tehát nem voltam beteg, 6 óránál mindig többet aludtam, mindig egy helyen és viszonylag egy időben 7 és 8 óra között mértem. Én 19-re tettem volna az ovumat az úgy még ciklusilag is kijönne a 33 napra, de ha csak 26-án volt akkor az már 40 nap és hál istennek már egy ideje nem mentem 40 nap vagy afölé.

2014. aug. 3. 10:19
 4/10 anonim ***** válasza:
Én is 19-re raknám és tesztelnék. :)
2014. aug. 3. 10:27
 5/10 A kérdező kommentje:
Csináltam egy tesztet elsején, de negatív lett, úgy terveztem szerdán csinálok másikat, hogy ha esetleg 26-án tényleg volt egy plusz peteérésem és az sikerült, akkor szerdán már talán azt is kimutatja.
2014. aug. 3. 10:30
 6/10 anonim ***** válasza:
7-8 óra között nagyon tág határ....a hőmérőzésnél meg kell határozni egy időt teszem azt legyen 7.20 mondjuk de akkor mindig akkor kell mérni.....
2014. aug. 3. 14:03
 7/10 anonim ***** válasza:
kíváncsi leszek mi lesz a végkimenet remélem baba :) az ovu után szépen fent van a hőd.....:)
2014. aug. 3. 14:04
 8/10 anonim ***** válasza:
nem volt plussz ovud....egy ovud volt hidd el...próbálkozott a szervezeted de csak akkor repedt meg...én csináltatnék egy tsh ( pajzsmirigy ) hormon értéket és egy 3.napi és egy 21. napi hormonsort...a tsh nak 2 alatt kell lenni a babához....szerintem neked ott lehet egy kis bibi...a progid rendben van szerintem mert szépen fent a hőd...de nehezen reped meg
2014. aug. 3. 14:07
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Nagyon remélem, hogy lesz belőle baba, már lassan egy éve nem jön.

Szerdán megyek vérvételre hormonokat néznek és nézik majd a tsh-t is.

2014. aug. 3. 14:18
 10/10 anonim ***** válasza:
A 8-as válaszolóval egyetértek.
2014. aug. 3. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!