Jó lehet a reggeli hőmérséklet méréshez cumis hőmérőt használni?
Figyelt kérdés
:)2014. márc. 15. 20:18
2/4 A kérdező kommentje:
Én eddig higanyosat használtam, és nyelv alá tettem, de miután egyik este ráztam le, és széttörtem az ágy szélében, úgy döntöttem nem alkalmazok újra higanyosat.
Szeretnék venni digitálisat, és ez a cumi formájú elég praktikus lenne szerintem.
Más is ilyet használ?
2014. márc. 15. 20:39
3/4 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy digitálisat nem célszerű erre használni, mert nem mér pontosan, és itt ugye a tizedek is sokat számítanak.
Mondjuk nekem az összes digitálisom használhatatlan még lázmérésre is, úgyhogy szerintem jobban jársz a hagyományossal. Már az sem higanyos, mert azt már nem gyártják, hanem galliumos. Elég nehéz lerázni, de legalább megbízható.
4/4 anonim válasza:
Én 10 éve digitálisat használok, teljesen rendben van. A follikuláris és luteális szakaszt kétségek nélkül meg lehet különböztetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!