Hőgörbéről véleményeket?
Nem akarlak elkeseríteni, csak felnyitni a szemedet: teljesen normális minden ciklusban, a legelsőtől a legutolsóig, hogy tüszőrepedés után felmegy a hő, és kb 14 napig fenn is marad. A hőgörbén nem látszik a baba.
Jelenleg még csak 8. napja magas a hőd. Majd ha már késik a vérzésed, és még mindig magas a hőd, az babás jel lesz, de addig "csak" normális a görbe.
Senki se mondta, hogy poénból méred, ne legyél ennyire érzékeny. Valamint te sem említetted, hogy pontosan mit értesz azon, hogy "ha így marad a hő". A görbéden az látszik, hogy magas.
Összehasonlításképp: [link] az én babás görbém. feltettem már ide párszor. Láthatsz benne hatalmas leeséseket, mégis baba lett belőle.
Szerintem a 14. ciklusnapodon volt a péd.
De látom akkor is együtt voltatok,tehát esélyed megvan rá!!
Kb 1 hét és kiderül. A hődből csak az látszik,hogy egészséges vagy,vagyis normális a ciklusod.
Amint az előttem író is megmutatta a görbéjét,láthatod,hogy nem mérvadó még semmi!
Nagyon drukkolok neked!
Szintén missedes!
18:18 vagyok, most 26 hetes. :-)
Drukkolok neked, hogy babás légy.
Amíg a coverline fölött marad a hőd, addig nincs semmi gond. De van, akinek leesik alá, mégis babás. Inkább a saját korábbi görbéiddel hasonlítsd össze. Nekem pl. ha leesik 36,9-ről 36,7-re, akkor már tuti, h megjön, de nem vagyunk egyformák :)
Szorítok és 1 hét múlva tedd fel újra a görbéd, hadd tanuljunk belőle :)
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!