Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes vagy valami...

Lehetek terhes vagy valami egészségügyi problémám lehet?

Figyelt kérdés
Tehát szeretnénk gyereket, ez mostanig nem jött össze. utolsó menstruációm június 27.én volt. pontos 31 napos ciklusom van már 2 éve legalább. A gond az, hogy július hónapba nem volt itthon a párom tehát szexuális életet sem éltem, most valamiért mégsem jött meg és nincs semmi szokásos tünetem sem. 2 tesztet csináltam ami negatív. Tudom, megyek dokihoz de addig is valami támpont jó volna, hogy ne dilizzek be...
2014. aug. 1. 12:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Hány napja késik? Ettől a hülye időtől, stresztől (pl. aggódsz a távol lévő férjed miatt) lehet késik 2-5 napot. Ha nem is voltatok együtt, és a teszt is negatív nincs ott baba. Szerintem várj pár napot, nem hiszem, hogy valami komoly bajod lenne.
2014. aug. 1. 12:45
 2/7 A kérdező kommentje:
4 napja késik de nem szokott, bármilyen stresszes vagyok is mindig pontos volt és már előtte egy héttel jelentkeznek a tünetek, most semmi. és komolyan aggodom
2014. aug. 1. 12:48
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha az utolsó mensi óta nem éltél nemi életet, akkor a terhesség kizárható. Másra kell gondolni. Főleg úgy, hogy 4 napja késik a 31 naphoz képest, és két negatív teszted is van.

Az orvos majd megmondja mi a baj.

2014. aug. 1. 13:07
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha ez valamennyire megnyugtat, 2 hónapja velem is ugyanez volt. Mindig napra, sőt órára pontosan meg szokott jönni, de akkor már 1 hete késett. Csináltam tesztet, negatív lett, még 2 napot paráztam hogy biztos valami bajom van. Kértem időpontot végül nőgyógyászhoz, és amint letettem a telefont, rögtön megjött. :)

A menzesz után persze felkerestem az orvost, és ő megnyugtatott, hogy semmi baj, ilyesmi néha előfordulhat bárkivel.

2014. aug. 1. 13:08
 5/7 A kérdező kommentje:
Azért picit reménykedek, anyukám 3 hónapot menstruált velem zavartalanul :P nem tudom, nem szeretném, hogy bármi probléma legyen. picit meg vagyok ijedve...
2014. aug. 1. 13:10
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, megnyugtat. most minden szó megnyugtat :)
2014. aug. 1. 13:11
 7/7 anonim ***** válasza:
A teszted negatív, ha babával mesniznél a teszt akkor is + lenne. Menj el dokihoz, de szerintem nem baba, csak késik.
2014. aug. 2. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!