Lehetek terhes vagy valami egészségügyi problémám lehet?
Figyelt kérdés
Tehát szeretnénk gyereket, ez mostanig nem jött össze. utolsó menstruációm június 27.én volt. pontos 31 napos ciklusom van már 2 éve legalább. A gond az, hogy július hónapba nem volt itthon a párom tehát szexuális életet sem éltem, most valamiért mégsem jött meg és nincs semmi szokásos tünetem sem. 2 tesztet csináltam ami negatív. Tudom, megyek dokihoz de addig is valami támpont jó volna, hogy ne dilizzek be...2014. aug. 1. 12:40
1/7 anonim válasza:
Hány napja késik? Ettől a hülye időtől, stresztől (pl. aggódsz a távol lévő férjed miatt) lehet késik 2-5 napot. Ha nem is voltatok együtt, és a teszt is negatív nincs ott baba. Szerintem várj pár napot, nem hiszem, hogy valami komoly bajod lenne.
2/7 A kérdező kommentje:
4 napja késik de nem szokott, bármilyen stresszes vagyok is mindig pontos volt és már előtte egy héttel jelentkeznek a tünetek, most semmi. és komolyan aggodom
2014. aug. 1. 12:48
3/7 anonim válasza:
Hát ha az utolsó mensi óta nem éltél nemi életet, akkor a terhesség kizárható. Másra kell gondolni. Főleg úgy, hogy 4 napja késik a 31 naphoz képest, és két negatív teszted is van.
Az orvos majd megmondja mi a baj.
4/7 anonim válasza:
Ha ez valamennyire megnyugtat, 2 hónapja velem is ugyanez volt. Mindig napra, sőt órára pontosan meg szokott jönni, de akkor már 1 hete késett. Csináltam tesztet, negatív lett, még 2 napot paráztam hogy biztos valami bajom van. Kértem időpontot végül nőgyógyászhoz, és amint letettem a telefont, rögtön megjött. :)
A menzesz után persze felkerestem az orvost, és ő megnyugtatott, hogy semmi baj, ilyesmi néha előfordulhat bárkivel.
5/7 A kérdező kommentje:
Azért picit reménykedek, anyukám 3 hónapot menstruált velem zavartalanul :P nem tudom, nem szeretném, hogy bármi probléma legyen. picit meg vagyok ijedve...
2014. aug. 1. 13:10
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, megnyugtat. most minden szó megnyugtat :)
2014. aug. 1. 13:11
7/7 anonim válasza:
A teszted negatív, ha babával mesniznél a teszt akkor is + lenne. Menj el dokihoz, de szerintem nem baba, csak késik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!