Minek higgyek? A pg/53-nak, vagy a hőnek?
A hőm alacsonyan van (36,1), viszont már a 26. ciklusnapon vagyok. A ciklusom 33-35 naposak. Kb. január 5-én volt páfrányos a pg/53, valamint akkor volt tojásfehérjeszerű folyásom. Ha volt peteérésem, akkor miért nem ment fel a hőm? Vagy a hőnek higgyek, és ne a váladéknak, valamint a pg/53-nak?
Válaszaitokat köszönöm!
Sziasztok Lányok!
Én ovu tesztelek és nekem bevállt, igaz még baba nincsen belőle, de tökéletesen belőtte a pémet és ahogy elnézem a hőm is jó hozzá, belinkelem, hátha segít valamelyest.
Szia! A PG/53 megmutatja, hogy mikor van peteérésed, ezzel nincs is semmi gond. Viszont akkor is jelez, ha utána a tüsző nem reped meg! A hő meg csak ilyenkor ugrik fel. Számtalanszor jártam már így, tökre örültem, be is vetettünk apait-anyait, aztán kiderült, hogy nem volt tüszőrepedés. :-(
Lényeg a lényeg, csak a hő mutatja meg biztosan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!