Létezik olyan, hogy bemesélem magamnak a terhességet?
A nyomkodás gyanút kelthetett benne, hiszen terhesség esetén megváltozik a méh állaga és a mérete is. Gondolom, a HCG vértesztet is ezért kérte, mert az biztosra megmondja, hhogy van-e baba, vagy nincs.
Remélem, ultrahanggal is megnéz majd, amikor legközelebb találkoztok, mert azzal tudja igazolni vagy kizárni a babát.
Kedves mai 11:53-as!
Én már elmondtam a véleményem, nem fogom ismételni önmagam, teljesen fölösleges is lenne, mert te is kötöd az ebet a karóhoz és én is, te sem akarsz változtatni az álláspontodon és én sem. (Illetve tartom magam az "Okos enged..."-elvemhez)
Abban viszont megállapodhatunk, hogy egyelőre te sem tudod, hogy én ki vagyok, mi a foglalkozásom, hivatásom (és fordítva). A tudásomról pedig úgy érzem, nem-igen tudnál érdemben nyilatkozni, hiszen iskolázottságommal, munkakörömmel és szerény személyemmel kapcsolatosan nem sok információ áll rendelkezésedre... ;) És az internet egyik "csodája", hogy senki sem tudja, ki ül a monitor másik oldalán. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!