Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki lehet az esélyesebb?

Ki lehet az esélyesebb?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Elég furcsának találhatjátok a kérdésem, de...

jelenleg 35 hetes terhes vagyok. Ultrahang szerint az utolsó menstruációm november utolsó hetében volt, a fogantatás pedig december 11.-e körül. Sajnos nem tudom mikor lehetett az utolsó mensesem, mert terhességem alatt végig meg volt, semmi tünetem nem volt, hogy állapotos vagyok. (Ciklusaim soha nem voltak pontosak, mindig csúsztak, más időpontban jött meg). November 17.-én és 18.-án. együtt voltam egy férfival megszakításos "védekezéssel" utána uh szerint nekem megjött, de én erre sajnos nem emlékszek már. E férfi után november utolsó hetétől végig a jelenlegi párommal voltam együtt.

Tudom, hogy ti sem tudjátok megsaccolni pontosan, hogy kitől van a baba, de ha tippelnetek kéne, szerintetek ki az esélyesebb?

Válaszaitokat előre is köszönöm!

2014. júl. 30. 14:57
 1/10 anonim ***** válasza:

Először is gratulálok!! :D

Másodszor is hű..... :O

Az első kérdésem az hogy a mostani párod tudja hogy előtte volt valakid ha esetleg nem ő lesz az apuka???

Egyébkén a megszakításos védekezés mellet kevés nő esik teherbe!! De hát kitudja?? Ezt csak akkor tudod meg ha megszületik a baba és nem rád fog hasonlíta hanem az apára! Az én fiam kiköpött mása az apjának születése óta!! :)

2014. júl. 30. 15:03
 2/10 anonim ***** válasza:
Valószínű hogy a jelenlegi párod az apa, mert ha az előtte lévő férfitől lenne, akkor nem 35 hetes terhes lennél, hanem ha például november 18-án fogant volna a baba akkor 38 hetes terhes lennél ami azt jelenti hogy augusztus 11-re lennél kiírva! A 3 hét csúszás egy kicsit sok, az uh-n feltűnt volna a dokinak hogy 3 héttel idősebb a terhesség!
2014. júl. 30. 15:04
 3/10 anonim ***** válasza:
keress rá kalkulátorokra neten...
2014. júl. 30. 15:05
 4/10 anonim ***** válasza:
Majd az apasági teszt kimutatja. De ha tipp is elég, akkor szerintem a mostani az apa.
2014. júl. 30. 15:09
 5/10 A kérdező kommentje:

Tudja igen. Miután kiderült, h állapotos vagyok elmondtam neki, hogy előtte voltam valakivel, de ebbe ne menjünk bele..

Amikor először mentem dokihoz, azt mondta, hogy 17 hetes lehet a baba, ez volt március 26.-án. Azért nem mentem előbb, mert mint leírtam, a mensesem végig meg volt és nem gyanakodtam addig ameddig nem láttam picivel mindig nagyobbnak a hasam.

Az eddgi válaszokat köszönöm szépen!

2014. júl. 30. 15:18
 6/10 A kérdező kommentje:
És még azt szeretném kérdezni, hogy 17 hetesen mennyire tudja pontosan megmondani a doki, hogy ez tuti 17 hetes terhesség?
2014. júl. 30. 15:23
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem 100%-os, de nagy valószínűséggel meg tudja mondani legalább 85%-ra pontosan hogy hány hetes terhességről van szó!
2014. júl. 30. 15:36
 8/10 anonim ***** válasza:
3 hetet nem tud tévedni.
2014. júl. 30. 16:04
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. júl. 30. 16:10
 10/10 anonim ***** válasza:
49%

Fuu erre van egy poén :)

Mikor a szonográfus csaj megkérdezi a kismamától, hogy

"Na és apuka bent lesz a szülésnél?! "

Erre a kismama:)

"Isten őrizz a férjem meg is ölne :D

2014. aug. 22. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!