Ki lehet az esélyesebb?
Sziasztok. Elég furcsának találhatjátok a kérdésem, de...
jelenleg 35 hetes terhes vagyok. Ultrahang szerint az utolsó menstruációm november utolsó hetében volt, a fogantatás pedig december 11.-e körül. Sajnos nem tudom mikor lehetett az utolsó mensesem, mert terhességem alatt végig meg volt, semmi tünetem nem volt, hogy állapotos vagyok. (Ciklusaim soha nem voltak pontosak, mindig csúsztak, más időpontban jött meg). November 17.-én és 18.-án. együtt voltam egy férfival megszakításos "védekezéssel" utána uh szerint nekem megjött, de én erre sajnos nem emlékszek már. E férfi után november utolsó hetétől végig a jelenlegi párommal voltam együtt.
Tudom, hogy ti sem tudjátok megsaccolni pontosan, hogy kitől van a baba, de ha tippelnetek kéne, szerintetek ki az esélyesebb?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Először is gratulálok!! :D
Másodszor is hű..... :O
Az első kérdésem az hogy a mostani párod tudja hogy előtte volt valakid ha esetleg nem ő lesz az apuka???
Egyébkén a megszakításos védekezés mellet kevés nő esik teherbe!! De hát kitudja?? Ezt csak akkor tudod meg ha megszületik a baba és nem rád fog hasonlíta hanem az apára! Az én fiam kiköpött mása az apjának születése óta!! :)
Tudja igen. Miután kiderült, h állapotos vagyok elmondtam neki, hogy előtte voltam valakivel, de ebbe ne menjünk bele..
Amikor először mentem dokihoz, azt mondta, hogy 17 hetes lehet a baba, ez volt március 26.-án. Azért nem mentem előbb, mert mint leírtam, a mensesem végig meg volt és nem gyanakodtam addig ameddig nem láttam picivel mindig nagyobbnak a hasam.
Az eddgi válaszokat köszönöm szépen!
Fuu erre van egy poén :)
Mikor a szonográfus csaj megkérdezi a kismamától, hogy
"Na és apuka bent lesz a szülésnél?! "
Erre a kismama:)
"Isten őrizz a férjem meg is ölne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!