Várja valaki mostanság a 4. babáját?
Figyelt kérdés
2010. jan. 10. 23:22
1/17 anonim válasza:
A nagynéném most várja, és három nagyfiú anyukája :) Véletlen baba,reméljük kislány lesz :D(de ha nem az sem baj,csak egészséges legyen)
2/17 anonim válasza:
az én anyum 41 éves, az 5.gyermeke tavasszal született.Egy apától van mind.Több magyar gyereket Magyarországra!!!!
6/17 anonim válasza:
00:27-esnek IGAZA van!!!
VÉSZESEN FOGY A MAGYAR!
7/17 anonim válasza:
Nekem már megszületett! Miért kérdezted?
8/17 anonim válasza:
4 gyerek?? miért kérdezed? nekünk még az első sem érkezett meg.... :( :( :( sajnos,hiába szeretnénk.
9/17 anonim válasza:
mi 5-en vagyunk testvérek(legidősebb 30 legfiatalabb 10).mind 1 anyától és egy apától vagyunk.ha lehetne(párom nem akarja)akkor nekem is lenne 3-4 gyerekem.párom csak 2-t akar.
4,5 hós kisfiú anyukája
10/17 anonim válasza:
Nekem mar van 3 fiam.A 4.tervezzuk,ma negetivat teszteltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!