Szerintetek terhes vagyok?
Hízni a terhes nő a 4. hónaptól kezd. A jellegzetes terhestünetek, mint mellfájdalom, mellbimbóüfájdalom, hányinger, hányás a kimaradó vérzés után szoktak csak elkezdődni.
Ha terhességre gyanakodsz, csinálj terhestesztet, az kimutatja. A tünetek annyifélék, ahány nő van, és könnyen összekeverhetők a peteérés környéki illetve menszesz előtti tünetekkel, ezekből nem lehet kiindulni.
Nekem dec.19-én jött mag 5 napig.Szilveszter éjelén volt ovum.Ma vagyok a 11 dpo-n.
Szerintem még NE tesztelj,mert semmit sem fog mutatni.Tegnap ellőttem gy tesztet,és hiába.Türelmesebb leszek,csak a barátnőm annyira kíváncsi,hogy miatta csináltam meg,de már bánom...
Csütörtökre nemvárom,és emlem nem jön meg.
Én azt érzem,hogy 3 napja fáj a méhem,tegnapelőtt reggel produkáltam egy barnás rózsaszínes foltocskákat,melleim most máshogyan fájnak,és csak bizakodni tudok.Sajnos tegnap még 37 volt a hőm,ma meg 36,8 lett.Remélem csütörtökig visszaugrálgat még.
Javaslom,kicsit legyél türelemmel,és ne görcsölj ennyire.Ha van baba,azt úgyis megtudod.A nemvártad előtt ne tesztelj,rossz csalódni!
De azért én szorítok,hogy sikerüljön!Mindkettőnknek!
Sziasztok!:)
pár napja nem nagyon érzem jól magam..émelygek,hányingerem van,undorodom néhány kajától..pár napig hőemelkedésem is volt..sötétebbek a mellbimbóim.szúró,nyomó érzést érzek a hasamba..fáradékony vagyok.csináltam 1 héttel ezelött tesztet negatív lett..de szerintem túl hamar csináltam.neem?? mostanában kellene megjönnie.. ja és terhesnek érzem magam.. szerintetek?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!