Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ilyen a kémiai terhesség?

Ilyen a kémiai terhesség?

Figyelt kérdés
Jún. 16-án volt meg utoljára a mensim. Múlt héten teszteltem kétszer is, mindkétszer erős pozitív. Már időpontom is volt a nőgyógyászhoz csütörtökre. Erre tegnap reggel vérezni kezdtem, irány az ügyelet, ultrahangon semmit nem láttak, még petezsákot sem. Vettek vért, hogy van-e benne Hcg, holnap újabb vérvétel lesz, hétfőn újabb Uh. A doki szerint műtéti befejezés sem kellesz, mivel semmit nem látott, és most olyan a vérzésem, mint egy rendes mensi, még csak nem is görcsölök. Ezek szerint kémiai terhességem lehetett?
2014. júl. 29. 17:36
 1/1 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen volt. Kb 2 hétig emelkedett a hcg a véremben (bár nagyon lassan), aztán 0 lett. Majdnem egész hónapban véreztem is, igaz nem erősen. Ugyan senki sem mondta, de szerintem kémiai terhesség volt.

Nem tudom, hogy terveztek-e babát, de ha igen akkor ne csüggedj. Én a következő rendes ciklusban rendesen terhes lettem :)

2014. júl. 29. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!