Intim kérdés az, amire választ szeretnék kapni. Sikerülhet így? Aki nem bírja az ilyesmit, kérem ne olvassa és a megjegyzéseitől is kíméljen.
Figyelt kérdés
Akció után, tisztálkodás közben úgy érzem, hogy minden távozik, amit a párom átadott. Aggódom, elegendő e a babához az, ami mégis benn marad?2014. júl. 29. 08:32
2/11 anonim válasza:
Szia hát ha vártál egy kicsit a fürdésig és nem mostad odabent nem mostad ki magad akkor nyugi! :)
Mi most tervezzük a kistesót vagyis már dolgozunk rajta így én a "dolog" után falra feltett lábam feküdtem vagy 10percig! :D minden alkalommal! Szombaton fogok tesztelni! Sok sikert a baba projekthez!! :)
3/11 anonim válasza:
Mielőtt kimégy zuhanyozni, tisztálkodni, várj egy picit! Én 20 percet vártam előtte, hanyatt fekve. Ez nálunk elég volt.
4/11 anonim válasza:
Maga az ondó az szépen lassan kifolyik,de a spermiumok belőle feljutnak nyugi.Mindenesetre azt javasolják,hogy szex után fél óráig még maradjon a nő fekve ha babát akar.Majd csak utána menj tisztálkodni.
5/11 anonim válasza:
Bőven elegendő, a spermák olyan gyors mozgásúak, hogy aminek kellett pillanatok alatt elérte a célját, csak a többi folyt ki. A megtermékenyítéshez a millióból csak egyetken egy "kis katonára" van szükség és még gyertyaállás, popsi alátámasztás sem kell hozzá hogy sikerüljön elérnie a végcélját.
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek.
Kedves első válaszadó: nem értem, mit írtál? Óriási butaságot kérdeztem volna?
Utsó válaszadó: dettó. Úgy gondolom itt ennél sokkal cifrább kérdések is helyet kapnak. Tapasztalt, babára vágyó emberek válaszait szerettem volna megkapni, nem lexikális tudást.
2014. júl. 29. 08:55
7/11 A kérdező kommentje:
Sajnos sokszor nincs lehetőségem a 20 perc-fél órás pihenőre, ezért zajlik sietősen a tisztálkodás is.
2014. júl. 29. 08:56
8/11 anonim válasza:
Én mindig közvetlenül utána lezuhanyoztam. most 6 hónapos a babám :-)
9/11 anonim válasza:
Szerintem ha ezen múlna,régen kihaltunk volna. Nem hiszem,hogy a nők évezredeken át gyertyaállásban lettek volna akció után,és azt sem hiszem,hogy nagyanyáim ezt csinálták volna,mégis több gyereke volt mindegyiknek. Ne sértődj meg,ha a írta valaki,hogy olvass egy kis biológiát.
10/11 anonim válasza:
Megszámolod mennyi távozik? Tényleg nagyon buta kérdés, és nem megsértődni kell, hanem utána nézni a dolgoknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!