Párom nem akar babát, hogy lehet ezt jól felfogni?
Már 5 hónapja próbálkozunk, eddig nem sikerült. De ma mondta hogy meggondolta magát és nem akar babát.
Én annyira rosszul viselem ezt, hogy már nem is kivánom, már le se akarod vele feküdni. :(
védelmi reakció
kezd megijedni, hogy nem tud babaát csinálni, ilyenkor jön ez, hogy nem is akar, mert az jobb annál, hogy nem is tud
Nem lehet hogy túlságosan rákattantál a témára? Ha már a szex is a hődhöz volt igazítva, nem csoda ha visszavonulót fúj...amúgy meg a sikertelenség egy férfinak is nagy kudarc lehet...hátha miatta nem megy...gondolom úgy állt hozzá, hogy na ő majd első lövésből:)
Probálj ne haragudni rá, adj egy kis időt magatoknak...
Én is csak arra tudok gondolni,hogy talán kissé túllihegted és ez szegte kedvét!
Én nagyon buta voltam anno. Annyira vártam,hogy végre élesben próbálkozzunk (megbeszéltük,hogy mikortól lehet), hogy előtte hónapokkal már csak erről beszéltem. Aztán az első védekezés nélküli szeretkezés után is csak erről beszéltem, és abban a hónapban minden nap magamra rángattam szegény férjem. Igaz, ő nem így mondta,hogy nem akar babát, csak,hogy majd jön, meg van időnk várni, hova sietünk stb. Ebből én azt vettem le,hogy nem is akarja. Aztán megmentett az Isten, mert az első hónapban összejött! :) De nem tudom mi lett volna,ha továbbra is ennyire erőltetem!
Nem lihegem túl. Ő akarta mindig, ő mondta minden nap hogy mennyire szeretné.
Igen úgy volt vele, hogy viccesen hangzik hogy az ő spermája olyan jó hogy elsőre sikerül.. :)
Lehet megijedt, tényleg.
De hiába kérdezem nem mond semmit, csak annyit hogy mégsem akar.
És a párod hogy fogadta?
Gratulálok! :)
4-es vagyok újra...
gratulálok:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!