Lehetséges előtej kb.5. -7-héten?
Figyelt kérdés
2008. aug. 4. 20:30
1/4 anonim válasza:
A terhesség bármely szakában lehetséges az előtej-szivárgás.Van akinek egyáltalán nincs,és van akinek már az elején jelentkezik.Nekem még nem jelentkezett.24 hetes kismami
2/4 anonim válasza:
Ha vízszínű, akkor az savó.
Amagas prolaktinszint miatt van, jelezd a dokinál, mert gátolja a sárgatest hormontermelését a 12.hétig nem kellene savónak lennie...
A tejet pedig nem gondolnám,hogy ilyen hamar beindul, de aztán lehet mégis az.
3/4 anonim válasza:
Szia!
Nálam ugyan ez van, nekem sárgás váladék jön a mellemből. A dokim elküldött vérvételre, hogy megállapítsák a prolaktin szintemet. De olvastam én is, hogy van akinél ez az első terhességi tünet. A barátnőm így esett teherbe, hogy nála végig magas volt a prolaktin szint. Nem tudom, mennyire gátolja a sárgatest hormont, neki nem okozott gondot.
Remélem mindketten babásak vagyunk, és csak azért magas a szintünk! :)
4/4 anonim válasza:
érdekes, hogy magas prolaktin szinttel esett teherbe, az elvileg meggátolja a tüszőrepedést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!