Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor lehetett a fogantatás?

Mikor lehetett a fogantatás?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni, hogy mikor foganhatott a babám. Az utolsó menstruációmat pontosan nem tudom megmondani csak azt, hogy valamikor 2013 novemberében volt. 2014 március 26.-án 17 hetesnek mondták a babát, május 16.-án 24 és július 11.-én 32 hetesnek.

Ezek alapján mikor foganhatott?

2014. júl. 28. 13:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Mikorra vagy kiírva? Onnan kiszámíthatod.
2014. júl. 28. 13:37
 2/3 A kérdező kommentje:
Szeptember 3.-ára vagyok kiírva, de a szülés időpontja és az adott napokon X hetes terhesnek mondott adatok mennyire lehetnek pontosak?
2014. júl. 28. 13:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Valószínű hogy 2013 nov 27 körül jött meg, és dec 8 körül fogant meg.A mért adatok sokszor eltèrnek a valóságtól, attól függ milyen a gép és hova teszi az X et.
2014. júl. 28. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!