Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet, hogy terhes vagyok?...

Lehet, hogy terhes vagyok? (segíts! )

Figyelt kérdés
18.-án voltam nőgyógyásznál, aki azt mondta, hogy nem vagyok terhes. Akkor késett már 10 napja a menstruációm. Azóta még mindig nem jött meg, és ma már 27.-e van. A doki előtt csináltam terhességi tesztet is, ami negatív lett. Most mit tegyek? Nem rendszeres a menstruációm, de ennyit nem szokott késni. Csináljak még egy tesztet, vagy menjek vissza a dokihoz?

2014. júl. 27. 15:34
 1/6 anonim válasza:
Szerintem vegyél egy tesztet most tutira ki kelll mutatnia ha az vagy!!! de a legbiztosabb az orvos!
2014. júl. 27. 15:42
 2/6 anonim ***** válasza:

10 napos késésnél már azért látnia kellett volna valamit, ha terhes vagy.

Mást nem látott? Cisztát?

2014. júl. 27. 16:29
 3/6 A kérdező kommentje:
Ultrahangra nem küldött, az ujjával tapogatta ki. Így cisztát sem érzett.
2014. júl. 27. 16:38
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szóval egyáltalán nem nézett meg ultrahanggal úgy, hogy 10 napos késéssel mentél hozzá??? Keress egy másik orvost, aki megnéz lehetőleg nem hasi, hanem hüvelyi ultrahanggal! Ehhez vissza se menj.
2014. júl. 27. 16:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Tehát tudod, mikor ovuláltál? Mert csak ehhez képest késhet ugyebár.
2014. júl. 27. 16:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát tényleg orvoscsere!
2014. júl. 27. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!