Van itt olyan, aki menstruált a terhessége elején? Hogy kell ezt elképzelni?
Figyelt kérdés
8-án jött meg utoljára, sokkal gyengébben és rövidebb is volt, de mestruáció jellegű. Előtte máj. 29-én jött meg, a késés miatt csináltam tesztet a 35. nap körül, de negatív volt. Most viszont fél vagyok puffadva, álomkóros vagyok, hányingerem van és ma reggel hanytam is (biztos nem vírus, mert már kutya bajom). Létezik, hogy mégis terhes vagyok, és megjött közben? :O ma veszek tesztet..2014. júl. 25. 07:49
1/3 anonim válasza:
Sokan ezt tévesztik, menstruációval egyidejűleg nem lehetséges a terhesség. Ha valaki terhes és közben vérzik (pecsétel), ezt okozhatja a legtöbbször hematóma vagy a méhszáj körüli hajszálerek elpattanása.Azt jelenti hogy távozik a vér, de nem menstruációs mennyiséget képzelj el (ahogy a neve is utal rá csak pecsételő mennyiségű és ami fontos semmiképpen nem lehet darabos!).
2/3 anonim válasza:
Én nem pecsételtem, hanem rendesen véreztem. Egyik nap jobban, másik nap kevésbé. 10. nap után gyanús lett a dolog (addig tartott) és vettem egy tesztet. Nekem egyből pozitív lett, de azért ismételd meg a tiédet a héten.
3/3 anonim válasza:
Barátnőm az első három hónapig nem is tudta,hogy terhes...felszedett pár kilót,de mellette 3hónapig meg volt neki,ezért nem gondolta,hogy babája lehet(rendesen ugyan úgy mensizett mint előtte,semmi eltérést nem tapasztalt)majd az anyukája kérésére csinált egy tesztet,akinek feltűnt,hogy hízik és nőtt a pocakja.A végeredmény egy teljesen pozitív terhességi teszt,mára pedig 2éves kisfia... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!