Van itt olyan anyuka, vagy ismertek olyat, hogy a terhessége alatt végig menstruált?
A terhességi teszt sem feltétlenül pozitív a terhesség végéig. Sőt, van, amelyik már 4-5 hónapos terhességet sem tud kimutatni.
Én az első terhességemnél 5 hónapig, a másodiknál 6 hónapig menstruáltam. A nőgyógyászom szerint ennek oka lehet pszichés, de akár genetikai is.
Ha nem vagy biztos a dologban, akkor teszt helyett inkább a nőgyógyászt keresd fel.
a TLC van egy sorozat: nem tudtam hogy terhes vagyok címmel
döbbenetes sztorik, olyan anyákról szól, akik akkor tudták meg hogy terhesek, amikor megindult a szülés!
és ne gondoljátok hogy annyira sötétek, stb, hanem van ilyen, hogy nem történik olyan változás, amiből észrevehetné (persze utólag visszagondolva vannak kisebb tünetek, fáradtság, émelygés, de a teszt negatív, és másra fogják)
menstruálnak végig, esetleg szabálytalanul, de megvan, nem nő meg a hasuk, nem érzik a mozgást!
volt egy nő, már 5 gyerekük volt, (szóval tudta milyen terhesnek lenni :) a férje elköttette magát, aztán mégis terhes lett, nem sikerült a műtét :) de mivel álmában nem gondolt erre, nem vette észre
és annyira igazak, hogy volt hogy kihívták a mentőt, mert már vajúdott a nő, a mentősorvos megvizsgálta, megtapogatta, és még ő is csak azt gondolta, hogy 4-5 hónapos terhes lehet, pedig már szült
a legdurvább az volt, aki ikreket szült!!! és nem látszott rajta semmi !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!