Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » X-epil gyorsttesztel kapcsolat...

X-epil gyorsttesztel kapcsolatban kinek milyen tapasztalata van? 2-böl 2 teszt halvány rózsaszín második csíkot mutatott.

Figyelt kérdés
ebben a hónapban a menstruációm kimaradt bár nálam ez nem szokatlan így a tesztet a hosszas mellfájdalom miatt csináltam meg. Az elsőt nap közben csináltam akkor egy halvány rózsaszín csík jelent meg majd a másodikat valamikor a hajnali órákban ahol szintén ez az eredmény fogadott. Valamint hirtelen, ám gyorsan elmúló erős mensi szerű görcseim is vannak, valamelyik nap volt egy kb pöttynyi szerű vérzésem, eszméletlenül kell a csoki, és ma sikerült kis hülyeségen percekig a könnyeimet potyogtatni.
2014. júl. 24. 14:43
1 2
 11/11 Pöttömöcske ***** válasza:

Gratulálok! Ez nem is halvány! Nézd meg az enyém, én mára nem vártam, de a mellem és ezek a görcsök miatt teszteltem! Úgy néz ki, ez egy sikeres hónap! :D

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

2014. júl. 24. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!