Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Majdnem elélvezéssel jöhet ki...

Majdnem elélvezéssel jöhet ki valami a péniszemből? 21/F

Figyelt kérdés
Mert kiszakadt az óvszer és nagyon meg ijedtünk párommal, hogy nem jöhetett-e ki valami anélkül, hogy elélveztem volna. Most mit csináljunk mert biztosra nem tudjuk, hogy jöhetett-e ki valami...

2014. júl. 24. 00:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Azért ne riogassuk már szegényt ennyire... igen, előváladéktól és a ciklus más időszakában is teherbe lehet esni, de alapvetően ha nincs peteérés, akkor minderre az esély kb 1%.

Eseményutáni nem árt, ha nagyon féltek, inkább legyen felesleges, mint késő bánat ;)

2014. júl. 24. 12:23
 12/14 anonim ***** válasza:
Akkor ki is riogatja?? Úgyan azt írtaf amit én hogy vegyen eseményutánit...csak pepitába...
2014. júl. 24. 13:55
 13/14 anonim ***** válasza:

nem egészen...

Te azt írtad, hogy "hú, nagy eséllyel terhes lehet, rohanjon azonnal gyógyszerért, különben nagy baj lesz".

Én meg azt, hogy nagy valószínűséggel semmi sem lesz belőle, de ha nagyon aggódik, akkor inkább vegyen egyet, ártani nem árt...

2014. júl. 24. 14:21
 14/14 anonim ***** válasza:
Azt nem írtam hogy nagy baj lesz legalább normálisan idéznél.... meg olvasd el a többit is... na pá...
2014. júl. 24. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!