Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi ez a dolog ami kijön a...

Mi ez a dolog ami kijön a péniszemből?

Figyelt kérdés
Most vettem észre, hogy egy nagyon élénk sárgás-zöldes anyag jön ki a péniszemből. Nézzetek hülyének, de olyan a szaga mint a felfuttatott élesztőnek. Nagyon nem is fáj, éppen hogy csak olyan fura érzés. Mi lehet ez?
2014. márc. 2. 19:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez... ez mióta van? Még nem hallottam ilyenről amúgy egyszer sem... és.. csak úgy simán folyik ki magától, vagy akkor, amikor elélvezel?
2014. márc. 2. 19:22
 2/8 A kérdező kommentje:
Kb. 2 napja. Azóta nem mertem semmit csinálni vele. (mármint olyat) És pisilésnél is csak kicsit csíp.
2014. márc. 2. 19:28
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

A péniszből 3 dolog jöhet: vizelet, előváladék, ejakulátum. Ha más jön akkor ott gond van.

Húgycsőgyulladás lehet. Nagyon nem fáj...de akkor fáj, csak nem nagyon? Ha fáj, akkor akár trippered is lehet, de lehet csak bakteriális gyulladás.....de nem vagyok orvos. Mindenkép menj el orvoshoz!

2014. márc. 2. 19:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Most hogy írtad ,a pisi csíp is,ez genny eltávozása is lehetett.Jó lenne orvoshoz menned .
2014. márc. 2. 19:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Nehogy már a korod eláruld,mert még egy hasznos infóval véletlenül többet tudunk meg .
2014. márc. 2. 19:48
 6/8 A kérdező kommentje:
16
2014. márc. 2. 20:00
 7/8 anonim ***** válasza:
Az elmúlt pár napban/hétben éltél nemi életet ha igen védekeztetek? Ha nem volt, vagy védekeztél akkor a nemi betegség kizárható. De akkor is mindenképpen menj el holnap az orvoshoz!
2014. márc. 2. 20:05
 8/8 anonim ***** válasza:

orvos

valami fertőzést szedtél össze

2014. márc. 2. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!