Változtat az eredményen ha véletlenül picit lepisiltem a terhesség teszten lévő kijelzőt is?
Figyelt kérdés
Azt írta a papír hogy ne pisiljük le, de béna vagyok, elrontottam. Változtathat az eredményen?2014. júl. 23. 19:40
1/3 anonim válasza:
Nekem volt olyan hogy a vizelet visszafolyt a kijelzore es ott teljesen elszinezte egy foltban..de nem ket csikos lett. Ami pozitiv az pozitiv.
Sajnos rafolyhat a vizelet es akkor nem is latod h ket csikos e vagy nem..
2/3 anonim válasza:
Esetleg nem tudsz mutatni képet?
3/3 A kérdező kommentje:
hát képet nem igen tudok mutatni, de ez olyan teszt h két különálló van egy kör meg egy négyzet, ha terhes vagyok mindkettőn van csík, ha nem vagyok csak a körön. amikor kész lettem vele, egy picit pirosas volt az alja mindkettőnek, de már eltűnt és csak egy csík van a körben, semmi más
2014. júl. 23. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!