Mennyi esélyem van arra, hogy velem is megtörténnek ezek amik a családban eddig voltak?
Nálunk a családban mindenki teherbe esett már attól, ha csak ránéztek. Anyukám, nagynéném, unokatesóim, tesóim.
Azt hittem, nálunk se lesz gond. Az első év végére már teljesen kétségbe voltam esve, mert nem jött a baba. A család folyton szekált, hogy biztos nem is akarunk, a férjem nem képes rá stb.
Ha bemeséled magadnak, hogy neked se fog menni, akkor nem is fog. Arra jó, hogy stresszeld magad. Mielőtt babát szeretnétek, nézesd meg magad. Az, hogy ilyenek történtek a családban csak egy dolog, nem biztos, hogy te is így jársz. Tudjon erről a dokid, hogyha kell, írjon fel gyógyszert.
Nem biztos persze, de finoman szólva nem csodálom, hogy aggódsz. :( Én is aggódnék, bevallom.
Viszont ilyen háttérrel nagyon vigyáznék arra, amim van és biztosan más módszerrel védekeznék. Szerintem nem tömd magad már hormonokkal. Abszolút csak egy benyomás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!