Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Illetlenség lenne az orvosom...

Illetlenség lenne az orvosom viberen hívni?

Figyelt kérdés
A citológia eredményem miatt hívnám,meg a hormontükör miatt,és jelez a telefonom,h.van vibere,de nem tudom,h.illik-e azon hívni.
2014. júl. 23. 13:33
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem igen.
2014. júl. 23. 13:39
 2/9 anonim ***** válasza:
72%
Nem illik.
2014. júl. 23. 13:41
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát eléggé.
2014. júl. 23. 13:41
 4/9 anonim ***** válasza:
82%
Nem illik.. szerintem az a magán életében használja nem ilyenekre. Szóval maradj a telefonnál.
2014. júl. 23. 13:51
 5/9 anonim ***** válasza:
72%
Maradj a telefonnál.
2014. júl. 23. 13:55
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Én nem hívnám azon, csak ha ő már keresett téged így.

Mint engem a gyerekorvosunk. Először köpni nyelni nem tudtam, mikor viberen írt üzenetet... Azóta tőle már megszoktam, de én nem kezdeményezném a viberes kommunikációt az biztos.

2014. júl. 23. 14:00
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Miért ne hívhatnád vberen? Nem értem. Nem titkosított, ráadásul ingyen van.
2014. júl. 23. 16:30
 8/9 anonim ***** válasza:
Ugyan én csak egy vérvétel eredményemet szerettem volna megtudakolni, de simán ráírtam viberen, vissza is írt. Mondjuk mi úgy egyeztünk meg, hogy küldök üzenetet, mert aznap épp ügyeletes volt, és én sem akartam zavarni a telefonhívással.
2014. júl. 23. 18:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Én sem hívnám. Ezek a chat alkalmazások nem hivatalos ügy intézésére vannak, kivéve, ha egy weblapon fel van tüntetve a Skype cím, ahol ő kérik. Kezdeményezni nem illik ilyen esetben. A doki privát alkalmazása ez. Telekommunikációs cégnél dolgozom, ahol ezt oktatjuk is. Pl. a főnökömnek is van vibere, mégis ha közölni szeretne valamit, akkor telefonhívással, vagy smsben teszi meg.
2014. júl. 23. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!