Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van egy 2 éves kisfiam szeretn...

Van egy 2 éves kisfiam szeretnék tesót de a párom kijelentette, hogy tőle biztos nem lesz több gyerekem. Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés
2014. júl. 21. 13:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Vagy fogadd el, vagy keress más partnert és vállalj azzal gyereket.
2014. júl. 21. 13:17
 2/13 anonim ***** válasza:
Két lehetőség van: elfogadod, és nem szülsz több gyereket, vagy elhagyod, és másnak szülsz.
2014. júl. 21. 13:19
 3/13 anonim ***** válasza:
Még az is egy alternatíva, hogy "véletlenül" teherbe esel, de talán ez a legrosszabb. Miért nem akar több gyereket? Mi az indoka? Nem tudod meggyőzni?
2014. júl. 21. 13:23
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyesmit nem előre szokta megbeszélni két ember? Amikor hozzámentél nem beszéltetek róla, hogy milyen családot szeretnétek? Nem utólag kell ezen meglepődni. Amúgy ha ő nem akar, nem akar, ez van. Egy gyerekhez két ember kell. Vagy elhagyod, vagy beletörődsz. Belekényszeríteni nem jó ötlet, mert meg van a rizikó, hogy saját maga hagy ott téged érte, és azért a gyerek(ek)nek apa sem ártana.
2014. júl. 21. 13:25
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Épeszű ember a párjával beszéli meg a gyermekvállalást, nem a gyerekével.... Plane nem egy 2 evessel....
2014. júl. 21. 13:28
 6/13 anonim ***** válasza:

Na, de ciki, elnéztem az ékezeteket..... Azt olvastam, hogy a gyerek szeretne tesot....

Na mindegy. Ha nem akar gyereket, akkor nem akar. Ne eroltesd es ne ess véletlenül teherbe. Neked kell tudnod, hogy a parod értékesebb e, mint egy esetlegesen születendő masodik gyerek valaki mástól....

2014. júl. 21. 13:30
 7/13 anonim ***** válasza:
54%
Azért olyan "szép" ahogy ezt meg tudtátok beszélni. Milyen a kapcsolatotok úgy egyébként?
2014. júl. 21. 13:32
 8/13 A kérdező kommentje:

Az elején meg is beszéltük,hogy lesz tesó ,mert neki is van nekem meg nincs és ne legyen egyedül.

Az a válasza rá sokba kerül.

De meglehetne normálisan is mondani az embernek nem kéne bunkózni szerintem.

Szerintem neki se esne jól ha ő szeretne és én mondanám ezt neki.

2014. júl. 21. 13:43
 9/13 anonim ***** válasza:
Igen, normálisan is megmondhatná, hogy a jelenlegi anyagi helyzetetekben, ő úgy érzi, sok lenne a két gyerek. Aztán erről indíthatnátok egy értelmes párbeszédet, hogy mi mennyibe kerülne, esetleg mi lenne előny (pl. hogy már egy csomó minden megvan, amit nem kell újra megvenni, milyen kedvezmények, többlet juttatások kompenzálnák a nagyobb anyagi megterhelést.) (Mármint ha csak a pénz az akadály.) De ahogy az elején írtad - ha ilyen formában hozta a tudomásodra, az bizony abszolút nem szimpatikus, ha nekem ilyet mondana a párom, én automatikusan felkapnám a vizet és veszekedni kezdenék vele, meg kikérném magamnak, és a konstruktív párbeszédből nem lenne semmi. (Szerencsére 10 év alatt nem volt ilyesmire példa, hogy ilyen stílusban szólt volna oda.)
2014. júl. 21. 13:56
 10/13 A kérdező kommentje:

át igen nagyon szarúl esett csak nem akartam a gyerek előtt veszekedni mert leet olyat mondtam volna,hogy csak na.

lehet már nem lenénk együtt.

2014. júl. 21. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!