Lehet ebbol terhessegre utalni?
Figyelt kérdés
Parommal sosem vedekezunk mert babat szeretnenk. A mensi ideje holnap lenne. A heten szerdan, egeszen sotetbarna folt volt a fehernemumon, masnap pedig icipioci piros ver. Nem is neveznem vernek csak piros szinu folnak. Sosem volt meg ilyen a mensi elott. Lehet ez beagyazodas jele is?
Mit lehet erezni a beagyazodaskor?
2014. júl. 20. 23:21
1/9 anonim válasza:
Három gyerekem van, mindegyik terhességem más volt. A harmadiknál pl. félnapos vérzésem volt, azt hittem, hogy megjött. Az elsőnél a beágyazódásig folyamatosan fájt a hasam. Vegyél egy tesztet, ha pozitív, akkor tuti terhes vagy. Aztán meg majd írd meg! :)
2/9 A kérdező kommentje:
SZioka, koszi a valaszt. Nekem is vannak mar gyermekeim, csak mar nem emlekszem akkor mi volt. Tesztet venni nem tudok most, mert eppen kulfoldon vagyunk. Es semmi jele h. mensi jonne, prdig ilyenkor mar szokott fajni a hatam es derekam is.
2014. júl. 20. 23:37
3/9 anonim válasza:
A melled nem fáj? Amikor a másodikkal terhes lettem, csak behajoltam a kiságyba, és azt hittem, hogy leszakadnak. Abban a pillanatban tudtam, hogy terhes vagyok.
4/9 A kérdező kommentje:
Nem faj. Csak rettenetesen ramjon az almossag delutanonkent mar harmadik napja. Pedig tudom nem is vagyok elfaradva. Kepzeld amikor magam vagyok, leulok, abban a pillanatban eltudnek aludni. Ma pl aludtam is azutan h. leultem. Nemtudom, majd kiderul, de mar most bizom benne nagyon.
2014. júl. 20. 23:53
5/9 anonim válasza:
Hah-aha-aha! Ismerős. :) Szerintem tuti van ott valaki. :)
6/9 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen, el is kezdtem görcsölni másnap, azt hittem, hogy korábban fog megjönni. Végül egyáltalán nem jött meg, az eredménye fog érkezni két hónap múlva. Szóval igen, lehet, hogy van odabent valaki.:)
7/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a biztato valaszokat, s remelem igy is lesz, de majd megirom. Ma hetfo van es semmi valtozas, aminek ugy orulok.
2014. júl. 21. 12:25
8/9 anonim válasza:
Én az első válaszoló vagyok. Direkt nem töröltem ki a kérdésed, kíváncsi vagyok a tesztre! ;)
9/9 A kérdező kommentje:
Szia, mar eltelt 2 nap es azota sincs semmi jele h. megakarna jonni a verzesem. De az allando faradekonysag meg almossag nem mulik. Sosem volt ilyen velem h. napkozben is ulohelyzetemben is neha elalszom amikor magam vagyok. Mar bizom benne h. sikerult most, mert a mult heti barnazas es a kis piros folyast a beagyazodasnak is lehet venni. Ha par nap kesessel sem lesz meg semmi, akkor orulhetek igazan. Mindenkeppen irok meg ide.
2014. júl. 23. 12:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!