Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Gyògyszert szedek, de...

Gyògyszert szedek, de lehetnek ezek terhességre utalò jelek?

Figyelt kérdés
Gyògyszert szedek de az elmúlt hetekben sokszor volt gyomorrontásom, hasmenésem és emiatt félek, ugyanis 4 napja iszonyatosan fáj a mellem és érzékenyek a mellbimbók. Soha életemben nem volt ilyen érzékeny még. A fürdés is nagyon irritálja. Pecsételő vérzésem is volt kb 2napig, ami szintén nem normális nálam. A derekam és a bal lábam majd leszakad, reggelente szúrkál az oldalam és a hasam alja plusz olyan étvágyam vagy, hogy hiába eszek eleget, azt érzem, hogy nem laktam jól és egész nap de még éjjel is éhes vagyok. Normálisan napi 2-3szor keveset eszek. Hányingerem nincs, csak enyhe gyomorégésem, de az már inkább a sok étkezéstő lehet. A tonhalas szendvicsre vagyok rákattanva uborkával, a tonhalat szeretem amúgy is de az uborkát nem kultiválom, ezért is furcsállom. 9. Dpo vagyok. Szerintetek mikor teszteljek? Már megvettem a tesztet.
2014. júl. 12. 19:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Milyet vettél?
2014. júl. 12. 20:00
 2/5 A kérdező kommentje:
Clearblue
2014. júl. 12. 20:03
 3/5 anonim ***** válasza:
hmm, nem a legérzékenyebb. Nem tudom...
2014. júl. 12. 20:26
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha ennyi tünteted van,akkor reggel tesztelj mar mutatnia kellene.Nekem mar javában pozi volt a teszt mikor a tünetek eljöttek..

A mellerzekenysegen kivul mindegyik inkabb később jelentkezett csak,kb 6-7.het korul.

2014. júl. 12. 21:30
 5/5 A kérdező kommentje:
Tanácstalan vagyok. Nem produkálom a tüneteket, mert nem is gondoltam ilyen eshetőségre, csak miután észrevettem, milyen tüneteim vannak. Nem szeretnék még babát, de ha jönni akar, akkor jöjjön :)
2014. júl. 12. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!