Peteérés ilyen korán? Lehetséges?
Figyelt kérdés
A ciklusom 7. napján tartok, 2 napja múlt el a menszim. Délután éreztem valami egészen enyhe kis fájdalmat a bal petefészkem körül, most meg jött a tojásfehérjés nyák. Eléggé furcsa ez nekem, mert hosszú, 33 napos ciklusaim vannak, a 19. napon szokott peteérésem lenni szinte mindig. Clostilbegytet szedtem a 3. naptól máig, lehet, hogy ez előrébb hozta? Az előző ciklusban is szedtem már a clostit, de akkor minden normális volt, peteérés a 19. napon volt. Voltunk ma együtt a férjemmel, lehet, hogy amiatt lett egy spontán tüszőrepedés?2014. júl. 20. 21:52
1/10 anonim válasza:
Nem tudom, hogy a gyógyszer okozta e, de nekem is előbb volt peteérésem, mint szokott. Mindig 14-15. napon volt peteérésem(szabályos 28 napos ciklus mellett), most 10-11. napon volt.. :) Mi is voltunk együtt, majd megmondom, hogy össze jött e a baba. (Bár a hőm egészen szépen fent van azóta is, remélem így is marad)
2/10 anonim válasza:
Én nem szedek gyógyszert, az kimaradt.
Ja és simán lehet persze, nem mindig a nagykönyv szerint alakul a ciklus.. :)
3/10 A kérdező kommentje:
Hát, csak fura, nekem nagyon későn van mindig. De a closti ugye peteérés serkentő, tehát elképzelhető, hogy felgyorsította annyira a folyamatokat, hogy volt egy érett petém, ami megrepedt az orgazmustól... mindegy, ha így volt, nem késtük le, az tuti :)
Kíváncsian várom, hogy nálad mi a helyzet, én csak augusztus 16-ra nem várom elvileg....
2014. júl. 21. 09:31
4/10 anonim válasza:
Én jövő hét hétfőre(28-ra), de már megesz a fene..:) Volt egy vetélésem, nagyon szeretném már most tudni, hogy van e baba, mert azonnal mennék a dokihoz, hogy nehogy még egyszer baj legyen.. Nagyon félek tőle, ezért is vagyok nagyon türelmetlen. Ha tudnám, hogy minden rendben lesz, nem izgulnék, de így eléggé félek. Van már egy 2,5 éves fiam, nála már teszt előtt barnult a mellbimbóm, szurkált a hasam alja. Most is meg van mindez, sőt meg van duzzadva egy picit a mellem és érzékeny is. A hőm eddig gyönyörűen fent van, remélem így is marad! Drukkolok neked nagyon!
5/10 anonim válasza:
Igyekszem nem magamba beszélni a dolgokat, de nem tudok elmenni az mellett, hogy rosszul esik a zuhanyzás és a mosdás a melleimnek.. :/ :D
6/10 A kérdező kommentje:
Én a tünetekre nem is adhatnék, sajnos a closti is okoz olyasmiket, mint a terhesség, pl. mellfeszülést, megduzzadt melleket, fájó mellbimbót, hányingert. Előző hónapban reménykedtem is, de csak kicsit, mert tudtam, hogy lehet a clostitól, hát attól volt sajnos. Nekem is volt egyébként vetélésem, 5 hónapja műtöttek egy elhalt ikerterhesség miatt a 10. héten. Ez volt az első terhességem, sajnos nincs még gyerekem.
2014. júl. 21. 11:43
8/10 A kérdező kommentje:
Köszi, én is neked :)
2014. júl. 21. 16:28
9/10 anonim válasza:
Teszteltem, de negatív lett. Mondjuk még elég korán van, majd néhány nap múlva próbálkozunk :)
10/10 A kérdező kommentje:
Hát, ha csak jövő hétfőre nem várod, tényleg korán volt kissé :) szerintem leghamarabb pénteken, de még az is necces.
2014. júl. 22. 10:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!