Lehetséges, hogy ilyen korán volt a pé-m?
Figyelt kérdés
május 26.-án jött meg,és juni 4.-én volt tojásfehérje folyásom.nem korai ez egy kicsit a pé-nek?`26 naposak a ciklusaim2012. jún. 15. 11:58
1/3 anonim válasza:
Ha jól számolom,akkor a 8. ciklusnapod volt 4-e. Nem,nem korai 26 napos ciklusoknál.
Tévhit,hogy pont ciklus közepén van peteérés! Legalább is nem mindenkinél!! Van,akinek a menstruációja alatt,van akinek a menstruációja előtt 1-2 nappal,és van akinek a menstruációja után 1-2 nappal van peteérése.
A tojás fehérjés folyás önmagában nem elég a peteérés megállapításához! -Saját példámat tudom felhozni: tojásfehérjés folyásom 4-5 napig szokott volt lenni,és tudjuk,hogy csupán 1 nap van,amíg a kiszabadult pete fogantatásra képes!
Üdv: 3 lányos
2/3 A kérdező kommentje:
de nekem csak 1 napig volt ez a folyás,azért gondoltam. köszi a választ!!
2012. jún. 15. 13:15
3/3 anonim válasza:
Neked a 26 napos ciklusnál a 12. nap környékén kell lennie az ovudnak! + - 1-2 nap Lehet most a mensid is előbb jön majd picivel,mert ovu után álltalában 14 napra megjön!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!