Mikor érdemes tesztet csinálnom? utoljára jún.23. -án volt meg,33 napos ciklusaim vannak 2hónapja. Volt peteérésem ebben a hónapban mert szurkált bal oldalt a hasam, fehér folyásom is van, érzékenyek a mellbimbóim. Ez pms, vagy baba is lehet?
Figyelt kérdés
2014. júl. 19. 15:38
11/11 anonim válasza:
Szia Kedves kérdező. Lehet későn csatlakozom, de szeretném veled megosztani a velem történteket. :)
Nagyon sokszor próbálkoztunk mi is a párommal. 3 vetélésem volt, egy művi úton :( Az orvosok sem biztattak már semmi jóval, így jegeltük a dolgot. Múlt hónapban, ismét furcsa érzésem volt, ugyan az mint neked. Mensi görcsök, folyás, mellduzzadás+társult némi hányinger fogmosás közben :D Senkinek nem szóltam egy szót sem. Vettem tesztet nem várt előtt egy nappal, aznap délután meg is csináltam és pozitívat mutatott :) Immáron az új magándokim is azt mondja semmi gond, pihenés ill. rengetek vitamin, gyakori vizsgálatok :) NEM SZABAD ELKESEREDNI! Én nagyyyoooon drukkolok neked :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!