Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jelenthet babát a magas pulzus?

Jelenthet babát a magas pulzus?

Figyelt kérdés
Utolsó menstruációm júni26.án kezdődött 3napig tartott majd onnantól szinte minden nap együtt voltam párommal júli8-9-10-11.én is 10.én volt ovum szúrt a petefészkem fáradt voltam nyűgös..kérdésem a következő:tegnap előtt rosszul lettem 110/70-80as vérnyomás és 92-94es pulzusom volt egész nap.Ma egész nap aludnék..tudom hogy babának betudni a fáradtságot korai de valaki járt már így ? Tesztelni csak a nemvárt napján fogok. Segítsetek csajok,nagyon izgulunk :) és persze nagyon várnánk már a csöppséget ! :)
2014. júl. 19. 14:44
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia! :) Bocsi igaz nem annyira a kérdésre válaszolok, de van más tüneted? :)

Mikor kell megjönnie? Nekem is utolsó mensi június 26. Pont ugyan ebben az időkben voltunk együtt.

Csak nekem jön mellé egy mellfeszülés, érzékeny, szúr a baloldalam, és 37 a hőm. Derekam is fáj, és nagyon fáradt vagyok, nagyon sokat alszok napközbe is, most is nem rég keltem. :D

Én sajnos nem bírtam ki és teszteltem ma, de negatív, de korai volt. Én szerdára "nemvárom". :)

Majd írd meg te is hogy mi lett végül. Szurkolok nektek! :)

2014. júl. 19. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!