2014. 06. 05-én történt együttléttől lehetséges, hogy most marad először ki a menstruáciòm?
Sziasztok!
Lehet nem hangzik valami okosnak a kèrdèsem,de sokszori utàna olvasàs utàn sem igazàn èrtem a teherbeesès folyamatàt...
2014.06.05-ei együttlèttől lehetsèges,hogy most marad el az első menstruàciòm?
Enyhe szùràsokat èrzek a hasamban,de felfàva nem vagyok....
Az utolsò menstruàciòm 2014.06.25-èn volt...
De miért maradt volna ki?
Ha átlagos ciklussal számolunk, vagyis 28 napossal, akkor ha az utolsó menzeszed első napja június 25-én volt, akkor neked még ki sem maradt, hisz meg sem kellett volna jönnie.
Szóval nem értem.
Amúgy ha június 5-én lett volna esély a terhességre, akkor abban a hónapban már meg sem kellett volna jönnie.
Persze vannak ritka esetek, amikor is terhesség alatt is megjön valakinek a vérzése, de azt szokták mondani, az nem olyan vérzés, mint a megszokott.
De mondom, neked még nem is késik ebben a hónapban.
Kivéve, hanem 20 naposak a ciklusaid.
De ha annyira aggódsz, akkor csinálj tesztet, ha netán június elején mégis teherbe estél volna, akkor azt már a teszt kimutatja.
Szòval akkor abban a hónapban,az aktust követő 2 hètre màr meg sem jött volna?
Tesztet csi àltam 2 napja este,de negatìv volt.
Egyèbkènt ha tegyük fel,akkor teherbe esek,hàny hetes terhes vagyok most?
Ha akkor teherbe esel, nem jott volna meg junius vegen.
Ha teherbe estel volna, most lennel 6 hetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!