Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A beágyazòdás a fogantatá...

A beágyazòdás a fogantatás után mennyi idôvel történik? Mindig vérzéssel ésvagy alhasi fájdalommal jár? A vér kevés ha jelentkezik?

Figyelt kérdés
2013. aug. 29. 18:54
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
3nap kb.. és járhat vérzéssel..
2013. aug. 29. 18:55
 2/7 anonim ***** válasza:
Hmmm... én olyat olvastam hogy 6-7 nap. A vér kevés, barna vagy rózsaszín.
2013. aug. 29. 20:49
 3/7 anonim ***** válasza:
kb 7-10 nap. Előfordulhat minimális vérzés, ezt hívják beágyazódási vérzésnek.
2013. aug. 29. 21:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem 3 nap,7-1O.napon történik,nem jár vérzéssel,csak ritkán és akkor is csak kevés,ha már több akkor az nem biztos,h jó jel,persze megmaradhat a baba,de lehet,h vmi hormon pótlás szükséges (nem minden esetben). Az alhasi fájdalom is változó,egyénenként más,nem vagyunk egyformák,van akinek egyáltalán nincs.
2013. aug. 29. 21:21
 5/7 anonim ***** válasza:
onnan gondoltam, h a 72 órás tabi is azért 72 órás, mert annyi idő kell a beágyazódáshoz....
2013. aug. 29. 21:21
 6/7 anonim ***** válasza:

Én azt olvastam a neten, hogy 7-14 nap között történik meg a beágyazódás. Legtöbben nem éreznek belőle semmit, és csak azok veszik észre, akik jól ismerik testük rezdüléseit.

Pecsételő barnázás lehet (ennek színe lehet rózsaszín is és mennyisége nagyon kevés).

2013. aug. 30. 10:21
 7/7 anonim ***** válasza:

Az esetek minimális százalékában lehet érezni a beágyazódást.

Én 6-12. nap között tudom.

2013. aug. 30. 10:38

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!