Mi a véleményetek ezekről a tesztekről? Pozitív nagyon halványan? One step, tegnap este csináltam.
Figyelt kérdés
Ezen a képen a tüszőrepesztő kiürülési idejét néztem.Az első nagyon halványan pozitív.Utána mind negatív és a legalsó teszt a tegnap esti:
2014. júl. 16. 18:12
11/15 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat és a drukkot.
Láttam,mivel a tüszőrepesztő kihozza a terhességi teszt második csíkját.
És annak a halvány verzióját szárazon ennek a száradt verziója mellé tettem és nem látok különbséget.Tettem közéjük negatívat is,látni a csíkot.
De ki mit lát.
Majd kiderül.Már annyiszor elterveztem,hogy veszek inkább digitális tesztet,de az nem ennyire érzékeny elvileg.
2014. júl. 17. 09:47
12/15 anonim válasza:
Mindegyik teszt egy elven működik. A legegyszerűbb, ha az elmaradt menses után 3-4 nappal tesztelsz. Az már biztos eredményt hoz.
13/15 A kérdező kommentje:
Ennyi év után nehéz addig bírni...
2014. júl. 17. 10:17
14/15 emmatibi válasza:
Szia! Érdekel, hogy mi lett az eredmény! Teszteltél azóta újból?
15/15 emmatibi válasza:
Kedves kérdező! Nekem halványan pozitivnak tűnik, én szoritok! Irj majd, ha tudsz biztosabb eredményt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!