Ma vagyok a 12. dpon és megcsináltam a digitális clearblue-t ami nega lett, ugye nem csap be?
Én nem mondanám még egyértelműen azt, hogy nem vagy terhes. Szerintem ezt a tüdőszűrőt ki kellett volna hagynod.
Ugyanis tüdőszűrőt csak abban az esetben lehet csináltatni, amikor is még a terhesség lehetősége sem áll fent. Tehát védekezik az ember normálisan. Amennyiben nem védekezik megfelelően, netán még babát is tervez, abban az esetben nem ajánlott egyáltalán a tüdőszűrés.
Mert mi van, ha a nagy könyvben előírtaktól később estél teherbe, vagy volt egy spontán peteérésed, azokból is lehetsz terhes, amit meg még nem mutat ki a teszt.
Szóval én nem bíznék ebben, hogy tutira nem vagyok terhes. Ha tudom, hogy védekezek vagy tudom, hogy babát tervezek, de megjött rendben a vérzésem és úgy negatív a teszt, akkor azért az biztosabb.
Még egy 10-es érzékenységű teszt is lehet korai. Pláne délutáni, nem koncentrált vizeletből.
Még mindig nem merném biztosan kijelenteni, hogy nem vagy terhes.
Homályos a kép, ezért nem látom jól, de mintha az első képen az alsó teszten nagyon halványan lenne valami. Te látsz valamit rajta?
A többin nem látok semmit, de még bőven korai lehet a tesztelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!