Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek lehetséges?

Szerintetek lehetséges?

Figyelt kérdés

Nem mindig jön meg a 28. napra a menstruációm, de a múlt hónapban csak egy napot késett. Akkor úgy jött meg, hogy előtte egy nappal együtt voltam a Párommal, és a 29. napra meg is jött.

De most már 6 napja késik, együtt voltunk, de így sem jött meg. Ma csináltam egy terhességi tesztet, de negatív lett. Dohányoztam, de 2 hete már az sem kell. Az utolsó száltól rosszul lettem, azóta a szagát se bírom. Egyik este nagyon rossz gyomorégésre ébredtem és hányingerem is volt, ilyet azóta viszont nem észleltem. Most várok még pár napot, vagy akár egy hetet, ha továbbra sem jön meg, akkor megcsinálom a másik tesztet is, vagy orvoshoz fordulok.

2014. júl. 14. 21:26
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!