Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek lehetséges?

Szerintetek lehetséges?

Figyelt kérdés
Pénteken volt egy halvány rózsaszin reggel,aztan du kevés pecsételö barna,aztan semmi,szombat reggelre volt vérzés,vasárnap semmi.3napig szokott tartani.tegnap óta annyira fájnak a melleim,lehetséges hogy mar peteérésem van?vagymitöl fajhat?nekem mindig csak mensi elött szokott,és mikor mar megvan elmulik,közbe sose szokott meg utana se,csak mikor mar pém.jelentkezik.
2014. júl. 14. 16:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Spontán peteérés lehetséges, bár én elsőre inkább egy terhességi tesztet vennék, ha csak kevés vérzés volt, bár valószínűleg nem vagy terhes, inkább hormonális jellegű dologra lehet gyanakodni.
2014. júl. 14. 17:06
 2/6 A kérdező kommentje:
De nyák nincs:-(és néha a hasam is úgy fáj,mintha megint meg kellene jönnie:-(de a mellem iszonyat érzékeny:-(
2014. júl. 14. 17:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Az is lehet, hogy most fog nemsoká jobban megjönni. Nekem minden menzesz 3 nap pecsételéssel indul. Mennyire volt erős a vérzés szombaton?
2014. júl. 14. 17:27
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem az bizti hogy nem jön mar meg.vasarnap volt a rendes ideje,péntektöl ugye ahogy le irtam ugy kezdödött.és mindig3napos csak tegnap volt mindenképp az utolsó napja.hat szombat reggel volt elöször erös aztan este mar gyenge volt,és vasarnap meg semmi.
2014. júl. 14. 17:49
 5/6 anonim ***** válasza:
azért vegyél egy tesztet, a biztonság kedvéért.
2014. júl. 14. 19:48
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát lehet az lesz.nagyon fáj a mellem és a hasam is olyan furin:-(megfogadom a tanácsod köszönöm:-)
2014. júl. 14. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!