Honnan tudom hogy mikor van peteérésem, a ciklusom kicsit rendszertelen?

az ovu tesztet hogyan kell használni?
Második babát szeretnék és mindent megszeretnék tenni hogy nagyobb legyen az esély a kislánybabának

Szia!
A hőmérőzést Én is ajánlom.
Ezt a ciklus.hu oldalon tudod vezetni.
Az ovuteszt lehet Lh, amit pisiből kell csinálni du.(2 felé)
Mindig 1 időben, előtte 2 órával ne igyál, ne egyél, mert hígítja.
Vagy van a PG53, ez 1 törpemikroszkóp.
Ezt reggelre javasolják, de a nap bármely szakaszában használhatod nyállal, vagy nyákkal.

Az előző vagyok.
Termékeny időszakban megnövekedett nyákot fogsz észlelni a hüvelyednél. (akár a wc papíron is látod)
Átlátszó, 2 ujj között könnyen nyújtható.
Ez csak pár napig tart, és az a szerepe, hogy segítse a spermikék útját.
Ha ezt figyeled, akkor behatárolhatod az együttléteket, de ugye biztosat senki se fog tudni mondani neked.
Sajnos! :)
Sok sikert!

Hát ilyesmi...
A "fiú" spermikék gyorsak, de a körülmények nem a legjobbak nekik.
Ezért, ha tr-kor vagytok együtt, akkor v.színű, hogy fiúcska lesz.
Viszont, ha előtte lévő sex-ből lesz baba, akkor igen valószínű, hogy kiscsaj.
Mert igaz, hogy a lányok lustábbak, viszont annál szívósabbak. :)
Tüszőrepedéskor, ha van a vezetékben kósza spermike, akkor a lány a valószinűbb.

Lh tesztet Én még nem használtam, viszont a Pg-t igen.
A Pg már pé előtt pozitívat mutat, így szerintem érdemes beruháznod.

Szerintem ez nem fog menni, mármint hogy befolyásold a nemét, főleg ha szabálytalanok a ciklusaid, mert így nem igazán lehet belőni, hogy mikor vagy "néhány nappal előtte"... Esetleg fiúvágy esetén, mert akkor megteheted, hogy csak a megemelkedett hő napján vagytok együtt, előtte nem, de garancia ilyenkor sincs...
Azért ne búsulj, hiszen 50% esély így is van, hogy lány legyen. :o)
Én sem bántam volna, ha másodikra fiam születik, de mióta meg van, semmi pénzért el nem cserélném a második lányomat!!! :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!