Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van egy olyan problémám, hogy...

Van egy olyan problémám, hogy szombaton kellett volna megjönie de szombaton csináltam tesztet halvány pozitiv lett. De ma meg megjött de most nem ugy ahogy szokott halványrozsaszin és nem nagyon. Mist akkor ilyenkor mi van szerintetek? Mitcsináljak?

Figyelt kérdés
2014. júl. 14. 14:49
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
negativ lett. most ilyenkor mi van? egyik pozitiv másik negativ
2014. júl. 15. 15:56
 12/15 anonim ***** válasza:
Ugyanolyan fajta teszt? Teát teljesen ugyanolyan márkájú, és érzékenységű? Ha van baba, akkor erősödnie kell, amennyiben ugyanolyan, ha másmilyen, akkor még van remény.
2014. júl. 15. 16:03
 13/15 A kérdező kommentje:
csináltam tesztet,negativ lett. most ilyenkor mi van? egyszer pozitiv egyszer negativ??
2014. júl. 15. 16:28
 14/15 anonim ***** válasza:
A 12-es válaszban leírtam, de akkor megkérdezem még egyszer, hogy ugyanolyannal teszteltél, vagy másfajtával?
2014. júl. 15. 16:32
 15/15 anonim ***** válasza:
Vagy elkezdődött, de ...
2014. júl. 15. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!