Inzulinrezisztensként mi történik, ha nem eszem meg az előírt 160g szénhidrátot naponta?
Figyelt kérdés
//Szeretnék ebben a kategóriában maradni, sokkal több Ir-es nő van itt, mint az egészség részben, sokan akkor tudják meg ezt, amikor babát akarnak.//2014. júl. 14. 13:38
1/6 A kérdező kommentje:
Csak olyan 140-et eszem, akkor annak lehet rossz következménye? Vagy az nem akkora tragédia, mint ha 180 lenne belőle?
2014. júl. 14. 13:39
2/6 anonim válasza:
Ha fogynod kell akkor nem gond. Ha nem kell fogynod akkor viszont igen!
3/6 A kérdező kommentje:
Fogytam már 20kg-t és még kell is, min. 15-t. Eddig kicentiztem a 160grammot, de mióta nyár van, nem kívánom annyira az ételeket, és voltak napok, amikor alatta ettem. Ez nem baj akkor.
2014. júl. 14. 15:55
4/6 anonim válasza:
Akkor nem baj! De beszélj az orvosoddal azért az a biztos!
5/6 anonim válasza:
Tudod,mi lenne,ha csak napi 20-25 g ch-t ennel? Meggyogyulnal! Baromira kivenned az orvosok es gyogyszergyarak zsebebol a penzt. Nem beszelve a peksegekrol. Szoval ne aggodj
6/6 A kérdező kommentje:
Tudod, mi lenne, ha tanulnál, mielőtt tanácsot adsz? Nem beszélnél butaságokat! (Pékségbe nem járok, magam készítek mindent, amit megeszek. Orvosnak meg akkor adok pénzt, amikor megfelelő képzettséggel, szakértelemmel, naprakész tudással akkor és ott segít, amikor és amiben kérem.)
2014. szept. 16. 10:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!